On tämäkin blogi vähän jäänyt vähälle huomiolle viime kuukausina.


Kastemekon sain kuin sainkin valmiiksi ajoissa. Ristiäisiä edeltävänä päivänä vimmalla ompelin napit ja kiinnitin silkkinauhat. :D Ikävä kyllä en muistanut mekosta kuvaa ottaa missään vaiheessa, pitäisi käydä siskon luona ottamassa, kun hänen luonaan mekko majailee nyt toistaiseksi.


Päätin kastemekon jälkeen vaihteeksi kokeilla virkkaamista ja aloin tekemään kummipojalle päiväpeittoa isoäidinneliöistä. Aika hyvin se on edistynytkin. Kauhulla odotan hetkeä, kun rupean päättelemään lankoja. Huuh, voi kaatua koko peitto siihen. 


Nyt kuitenkin on tauko peitossa, kun on aika puuduttavaa tehdä koko ajan samaa. Aloin siis tekemään kummipojalle jo ensi talvea varten villapaitaa. Ohje löytyi Suurimmat Käsityö -lehdestä. Lankana käytän Novitan sinivihreää Tico Ticoa. Ohjeen koot ei tietenkään täsmää, kun Tico Tico on niin ohutta lankaa, eli neljävuotiaan ohjeen mukaan sitä teen. Paita edistyi tosi hyvin viikolla tekemäni reissun aikana, kun tuli istuttua autossa yli 1000 kilometriä. Onneksi tajusin, että voin siinä samalla neuloa. Meni matka joutuisammin ja paita edistyi.


Yritän nyt tosiaan ahkerammin käydä täällä kirjottelemassa ja laittaa teille kuviakin töistä sitä mukaa kun valmistuu. :) Ja kastemekosta lupaan ottaa kuvan mahdollisimman pian!