Vastoinkäymiset, niiltähän nyt ei voi välttyä, etenkään minä. Oma villapaita on nyt siinä pisteessä, et olkasaumat ja kaulus on ommeltu. Ja sitten se vastoinkäyminen tuli. Huomasin (kyllä, vasta nyt), että hihansuut ovat kaksi kertaa isommat ku hihat. En tajua, miten mulle aina käy näin! En tiedä, pitäskö nyt hihat purkaa ja tehdä uudestaan vaan vai jotenkin vaan saada ne tungettua yhteen. Päätin, et villapaita saa nyt jäädä hetkeks odottamaan.


Otin esiin kummipojan villapaidan. Kävin tällä viikolla ostamassa siihen napit toiseen olkaan. Yllättävää, että nappien reiät on niin pienet, ettei minun ainoa neula mahdu niistä. No, tämä nyt ei iso ongelma onneksi ole, senkun käyn ostamassa uuden pienemmän neulan joku päivä. Olis ihan kiva vaan saada jotain valmiiksikin joskus!


Aloitin sitten joululahjavillasukkien tekemisen. Isälle nyt päätin ensimmäiseks tehdä. Sinistä ja ruskeaa 7 Veljestä -lankaa, ihan perussukat. Ehkä mä edes ne saan joskus valmiiksikin asti. Meinasin lisäks pikkuveljelle tehdä joululahjaks villasukat, ja kaverille lupasin kans sukat tehdä tässä kohtapuoliin. Sukat nyt ainakin tähän asti on yleensä onnistunu ilman ongelmia, et eiköhän tämä tästä.