Heipähei! On tää blogi vähän jäänyt, kun en oikein ole saanut mitään aikaiseksikaan. Viimeksi kirjotin noista villapaidoista. Öh, ne lojuu edelleen tuolla pusseissa samassa pisteessä. Neulan kyllä jo löysin, millä saan ommeltua kummipojan villapaitaan napit, mutta tätä vauhtia tuntuu käyvän niin, ettei se paita enää mahdu kummipojalle sitten kun saan sen joskus valmiiksi!

Isälle tein villasukat joululahjaksi. Tai siis, niistä sukista tulikin minun sukat ja isä kielsi tekemästä itelleen yhtiäkään sukkia enää. :D Hyvin menee! Ne sukat vois kuvata ja laittaa tänne, kun jaksais.

Miehen serkulle teen 30-vuotislahjaks villasukkia anopin puolesta. Valkoset, joissa on tummansiniset kantapäät ja kärjet. Tulee muuten aikas hienot, saanen kiittää miestä ideasta värin suhteen. ;) Niistä täytyy sit todellakin ottaa kuva kunhan ovat valmiit! :)

Seuraavaks ois vuorossa todennäköisesti villasukat kaverille, kunhan hän päättää mistä langasta haluaa ne. :) Sit tekis mieli tehdä itelle jotain isotöisempää, mutta oon kieltänyt itteäni alottamasta mitään ennenku saan noi villapaidat valmiiks. Ois pari Novitan lehteä tossa. ;)

Siinäpä ne kuulumiset, palailen asiaan toivottavasti pian! :)